2020-luku

Suuri murros energia-alalla jatkuu. Uudenlaisia toimijoita tulee markkinoille. Yhteistyö ja uudenlaiset liittoumat lisääntyvät. Palveluistuminen muuttaa liiketoimintalogiikkaa. Seuraava suuri kehitysaskel ovat älykkäät sähköverkot.

2020

Uusi sähkönmyyntiyhtiö Oomi Energia aloittaa toimintansa. Oomi Energian ovat perustaneet Lahti Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia, Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan Sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.
Oomilla on keskeinen rooli Oulun Seudun Sähkön strategisessa tavoitteessa tuottaa asiakkailleen entistä monipuolisempia arkea helpottavia palveluita.
Lue lisää

2021

Oulun Seudun Sähkö täyttää 100 vuotta. Maamme energiayhtiöiden joukossa kooltaan keskisuuri, merkittävä paikallinen toimija, on taloudellisilla tunnusluvuilla mitattuna toimialansa kärkipaikoilla. Hyvä kannattavuus ja vakavaraisuus koituvat jälleen lähivuosina jäsenasiakkaiden iloksi. Uusia liiketoimintamahdollisuuksia tutkitaan aktiivisesti.